Naast strandpaviljoen Thalassa te Zandvoort is door StrandBaak in samenwerking met CNC Factory een 12-tal luxueuze 4-persoons strandbungalows gerealiseerd.

CNC Factory heeft hiervoor de voor gemonteerde wanden en daken mogen produceren en leveren. In samenwerking met StrandBaak B.V. is het transport over weg en water uitgevoerd, waardoor een snelle plaatsing op locatie gegarandeerd kon worden.

De assemblage en inrichting van deze strandbungalows is ook door CNC Factory in samenwerking met StrandBaak uitgevoerd. Hiervoor hebben wij de beschikking over een groot aantal vakkundige monteurs die in korte tijd de prefab delen kunnen produceren en monteren. Naast de volledige bouw van de huisjes hebben we ook het interieur voor onze rekening genomen, uiteraard conform de wensen van de klant.

De duurzame, eigentijdse bungalows zijn voorzien van een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een complete badkamer en een eigen terras. Het resultaat is een serie strandhuisjes waar bezoekers in alle rust kunnen genieten van strand en zee.

Wij kunnen dit soort klussen produceren volgens aangeleverde tekening, maar ook kunnen we het tekenwerk voor onze rekening nemen.

Vraag een offerte

We willen Strandbaak bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Thalassa