Laatst hadden we de reporter van OnderNamen Lekstroom op bezoek, wat een leuk artikel opleverde over hoe wij op het gat in de markt stuitten met maatwerk in zagen en frezen.

‘digitalisering heeft ons veel gebracht,maar de expertise van onze mensen blijft essentieel’

‘Veel mensen die hier op bezoek komen, verwachten niet dat we zo’n groot machinepark hebben staan’, vertelt accountmanager Harold Klok. Samen met projectmanager Jeroen van Nieuwkasteele leidt hij ons rond door de factory en vertelt hij over het succes van de afgelopen jaren. ‘We zijn vier jaar geleden ontstaan vanuit a&a_expo’, vertelt Harold. ‘Voornamelijk in de automotive is a&a_expo heel groot en bouwen we luxe stands die wereldwijd gebruikt worden op beurzen en evenementen. Dat werk zorgt voor enorme pieken en dalen, waardoor we gaten in de planning hadden. Door met cnc_factory voor andere partijen te zagen, frezen en assembleren, vullen we die gaten op en benutten we de machines en de collega’s veel efficiënter.’

Mocht je het gedrukte exemplaar niet onder ogen krijgen, dan kan je dit interessante artikel alsnog lezen via onderstaande link.

Wat begon als het efficiënt opvullen van overcapaciteit in de planning van zusterbedrijf a&a_expo, bleek een gat in de markt.